дрон Ще Следи Състоянието На Атанасовското Езеро Край Бургас


Община Бургас ще купува дрон за наблюдение на брега, става ясно от обявена обществена поръчка. Той очаква министерска заповед, на основата на която в Дрон академията да се обучават офицери. Цената на един дрон не е нищо в сравнение с всички други средства, които трябва да извършват мониторинг или разузнаване, казва проф. Всеки дрон е свързан с дистанционното си управлениe, така че едновременно могат да играят на-много 20 човека. Dickie Toys са създали четириканален квадрокоптер (дрон) с безжично дистанционно управление на 2.4 GHz.

С дрон много по-бързо може да се установи източник на авария по преносната мрежа в труднодостъпни райони, например. Вземете вашия нов DJI дрон сега и полетете високо в небето, за да заснемете най-невероятните изображения и видео с ултра висока резолюция, което някога сте виждали! Кандидатите dron burgas в обществената поръчка трябва да са извършили минимум една доставка но дрон през последните три години години. Българската Дрон академия обединява експертизата на своите основатели в областта на аеронавтиката, аеродинамиката, електрониката и компютърните системи и технологии.

Модерният дрон трябва да е с вградена камера, която да е в състояние да изпълнява професионални научноизследователски мисии чрез въздушно наблюдение на отпадъци по бреговата ивица в реално време, както и в офлайн режим. Последният срок за подаване на оферти е 24 март, а техническите предложения на кандидатите ще бъдат отворени на следващия ден - 25 март, в сградата на Община Бургас. Това е вторият опит на Община Бургас за купуване на безпилотната летателна система. Огромен воден басейн, разнообразна растителност и представители на много животински видове образуват цяла малка, която функционира на метри от наскоро ремонтирания площад в Бургас.