дрон Засне Красотата На Празничния Бургас От Въздуха (видео)


Община Бургас отново търси доставчик на безпилотна летателна система за мониторинг на морските отпадъци, след като първия опит това да се случи се оказа неуспешен. Контролира се от Държавно ловно стопанство Несебър, под надзора на Регионалната инспекция по опазване на околната среда в Бургас. Тъй като ЗМ „Иракли попада изцяло в държавен горски фонд, съгласно разпоредбите на закона за защитените територии защитената местност се охранява от служители на Държавното ловно стопанство „Несебър, към ЮГОИЗТОЧНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ гр. Сливен, под надзора на Регионална дирекция по горите - Бургас. На фестивала ще бъдат представени и наградени най-завладяващите и запомнящите се филми, снимани с дрон от повече от 30 страни в шест тематични категории: Природа; Град и архитектура; Култура и спорт; Пътуване; Екстремно и диво; Разказ и история.

С дрон много по-бързо може да се установи източник на авария по преносната мрежа в труднодостъпни райони, например. Вземете вашия нов DJI дрон сега и полетете високо в небето, за да заснемете най-невероятните изображения и видео с ултра висока резолюция, което някога сте виждали! Кандидатите дрон видео бургас в обществената поръчка трябва да са извършили минимум една доставка но дрон през последните три години години. Българската Дрон академия обединява експертизата на своите основатели в областта на аеронавтиката, аеродинамиката, електрониката и компютърните системи и технологии.

Модерният дрон трябва да е с вградена камера, която да е в състояние да изпълнява професионални научноизследователски мисии чрез въздушно наблюдение на отпадъци по бреговата ивица в реално време, както и в офлайн режим. Последният срок за подаване на оферти е 24 март, а техническите предложения на кандидатите ще бъдат отворени на следващия ден - 25 март, в сградата на Община Бургас. Това е вторият опит на Община Бургас за купуване на безпилотната летателна система. Огромен воден басейн, разнообразна растителност и представители на много животински видове образуват цяла малка, която функционира на метри от наскоро ремонтирания площад в Бургас.